SpelematMAMBA 4000 X-PAND

      Am dotat Mamba 4000 X-pand cu un reflector ce ofera 4000 lumeni. Lampa furnizeaza multa lumina atat in apropierea picioarelor, in lateral, cat si in profunzime, datorita electronicii extrem de eficiente, celor patru LED-uri si a unei suprafete mari de racire. Este ambalata intr-o carcasa foarte compacta, bine echilibrata si robusta.

      Alegeti unul dintre seturile noastre de lampi care contine mai multe accesorii la un pret bun!
      Sau cumparati doar lampa fara baterie, suport pentru cap sau alte accesorii.

Pret: 1650 lei
cu TVA inclus

Pret: 2400 lei
cu TVA inclus

Pret: 2120 lei
cu TVA inclus

Pret: 2640 lei
cu TVA inclus

      CON DE LUMINA OPTIM


      Lumina furnizata de Mamba 4000 X-pand trece prin 4 lentile de calitate. Impreuna, acestea ofera o iluminare uniforma, care incepe de aproape, de la picioarele tale, pana la cateva cateva sute de metri distanta.
      Raspandeste lumina larg, chiar si la periferia campului vizual. Acest lucru ofera o lumina odihnitoare si fara straluciri, foarte apropiata de lumina zilei.

      2H 30MIN - 85H DURATA BATERIEI


      Mamba are pana la cinci moduri de alimentare diferite, de la 3% – 100%, ceea ce oferă o durata de viata a bateriei de pana la 85 de ore. La putere maxima, lampa lumineaza timp de 2 h 30 min. La livrare, lampa are trei poziții presetate de 10%, 40% și 100%.

      CEA MAI AVANSATA FIXARE PE CAP DE PE PIATA


      Mamba se livreaza cu Head Mount Pro, care se ajusteaza aproape perfect. Coboara mult pe ceafa, ceea ce inseamna ca sta bine chiar si sub o palarie. Suportul este proiectat ergonomic si urmareste bine forma capului.
      Bentita este din doua parti si distribuie greutatea pe tot capul, acest lucru fiind apreciat si de cei care isi leaga parul in coada.
      Punctul de atasare al lampii este aproape de frunte si situat imediat sub punctul de echilibru al carcasei, fiind astfel bine echilibrata si stabila chiar si atunci cand folosita pe terenuri accidentate.
      CONCEPUTA PENTRU CONDITII DIFICILE!


      Lampile LEDX infrunta conditiile atmosferice, vantul si intunericul. Ploaia, praful sau zduncinaturile nu sunt o problema. Lampile LEDX sunt construite pentru a rezista in cele mai dure conditii.


CARACTERISTICI
Greutate carcasa: 76 g
Greutate carcasa + electronica: 123 g
Greutatea impreuna cu supotul de cap: 178 g
Greutatea impreuna cu supotul de cap + baterie (113 Wh): 773 g
Capacitatea bateriei: 72 Wh (10,8 V/6,6 Ah)
Tip LED: 4 st Cree XM-L2
Temperatura de culoare: 6500° Kelvin
Sistemul de iluminare: X-pand
Dimensiuni carcasa: 109 x 39 x 28 mm

Garantie: 3 ani contra defectelor de fabricatie pentru produsele LEDX, dar pentru baterie garantia se diminuaza la 1/3 dupa 12 luni si la 2/3 dupa 24 luni, din valoarea unei baterii noi!

Download Manual Mamba 4000 X-PAND
© SPELEMAT • ALL RIGHTS RESERVED