SpelematSNOK 2000 X-PAND

      Snok este o lampa mica cu o lumina mare. Cu o electronica extrem de eficienta si doua LED-uri Cree, ambalate inteligent intr-o carcasa durabila din aluminiu, Snok ofera o lumina fantastica cu o luminozitate de 2000 de lumeni.

      Avand pe cap si lampa si bateriea, Snok devine o frontala perfecta pentru toate sporturile, aventurile, activitatile de zi cu zi care necesita o lampa mai mica si mai usoara, dar care necesita o buna iluminare. Cele doua LED-uri Cree furnizeaza pana la 2000 de lumeni si sunt programabile de la 100 la 2000 lumeni in cinci trepte. Impreuna cu tehnologia noastra X-pand, Snok ofera utilizatorului o iluminare care acopera aproape intreg campul vizual, atat in inaltime, lateral, cat si in profunzime.


      Snok poate fi adaptata mai multor domenii de utilizare. Cu un cablu prelungitor, bateria poate fi transportata, de exemplu, intr-un rucsac, vesta pentru baterie sau buzunar. Exista, de asemenea, suporturi atat pentru lampa, cat si pentru baterie pentru casti, ghidon de bicicleta, rame de biciclete si arme. La cerere se pot fabrica suporturi personalizate.

Pret: 590 lei
cu TVA inclus

Pret: 1030 lei
cu TVA inclus

      CON DE LUMINA OPTIM


      X-pand este o tehnologie proprie pe care am dezvoltat-o pentru a oferi o luminozitate echilibrata, confortabila si cat mai naturala. Lumina incepe de la picioare, se extinde larg in lateral, in timp ce punctul de focalizare ajunge departe, fara margini ferme intre punctul de focalizare si restul zonei luminate. Acest lucru ofera o lumina odihnitoare si non-reflectiva, fara a orbi utilizatorul, apropiata de lumina zilei. Cu Snok, de exemplu, puteti citi confortabil o harta, chiar si la puterea maxima. Pe scurt, X-pand va ofera cantitatea potrivita de lumina la locul potrivit.
      ECHILIBRUL PERFECT


      LEDX Lights s-a straduit intotdeauna sa produca frontale bine echilibrate. Snok nu face exceptie, suportul fiind plasat direct sub lampa foarte usoara, ceea ce-i confera un centru de greutate redus si un echilibru perfect.      PUTERE MAXIMA, PACHET USOR


      Snok este o frontala perfecta pentru toate sporturile sau activitatile zilnice ce necesita o frontala mai mica, mai usoara si mai puternica. Doua LED-uri Cree ofera pana la 2000 de lumeni, acestea fiind programabile de la 100 la 2000 lm in cinci trepte.
      CONCEPUTA PENTRU CONDITII DIFICILE!


      Lampile LEDX infrunta conditiile atmosferice, vantul si intunericul. Snok are o carcasa durabila din aluminiu si indeplineste cerintele standardului IP65 (protectie impotriva jeturilor de apa din orice directie si 100% protectie impotriva prafului).


CARACTERISTICI
Luminozitate (lumeni): 100 - 2000 lm
Durata de iluminare, cu baterie de 36 Wh: 1 h 30 m - 48 h
Greutate: 71 g
Greutatea impreuna cu supotul de cap: 125 g
Greutatea bateriei: 200 g
Greutate totala: 325 g
Dimensiuni carcasa: 66 x 52 x 29 mm
Dimensiuni baterie: 88 x 50 x 36 mm
Tip baterie: Li-ion
Energie nominala: 36 Wh
Capacitate: 5 Ah
Voltaj: 7,2 V
Tip LED: 2 st Cree
Lungime cablu (lampa + baterie): 37 cm
Rezistenta la apa: IP65
Temperatura de culoare: 6000° Kelvin
Sistem iluminare: X-pand
Garantie: 3 ani contra defectelor de fabricatie pentru produsele LEDX, dar pentru baterie garantia se diminuaza la 1/3 dupa 12 luni si la 2/3 dupa 24 luni, din valoarea unei baterii noi!

Download Manual Snok 2000 X-PAND
© SPELEMAT • ALL RIGHTS RESERVED